Rolluiken

 
ROLLUIKEN

Met meer dan 30 jaar ervaring kunnen wij u volledig van dienst zijn.

Volg ons op Facebook

Rolluiken

Wij willen het beste voor uw huis. Uitstekende kwaliteit, veiligheid en comfort. Daarom werken wij met het merk Alukon. Uw gevelaankleding overtuigd door design en functionaliteit. Met de systemen van Alukon een vanzelfsprekendheid. Rolluiken bieden veiligheid en laten de gevel van uw huis stralen door een nieuwe uitstraling. Rolluiken bieden comfort en zorgen ervoor dat het energieverbruik daalt.

Alle onze producten zijn uitsluitend uit hoogwaardig aluminium vervaardigd. Aluminium is voor ons het belangrijkste materiaal geworden om mee te werken. De oppervlaktes van onze materialen voldoen aan de hoogste eisen die nodig zijn voor elk buiten klimaat. De belangrijkste productieprocessen vinden plaats in onze fabriek te Konradsreuth in de Duitse deelstaat Beieren. Meer dan 400 medewerkers werken hier met de modernste machines en assemblagelijnen. Alukon is DIN ISO 9001 gecertificeerd.

Goede montage is een vak apart.


Naast het leveren van zonwering en rolluiken verzorgen we ook de montage. Eigenlijk alle werkzaamheden van advies tot ophangen kunt u laten uitvoeren door Hansler zonwering. Robin en Kevin hebben beiden ruime ervaring in het vak en hebben voor elke situatie een passende oplossing.


Wist u dat wij 1 jaar volledige garantie geven op montage?
 
ONZE MERKEN ROLLUIKEN

Hansler levert enkel topmerken. Producten waar we achter staan zodat we kwaliteit kunnen leveren.